fredag 3. juni 2016

Uke 22

En fin uke er over og vi har skiftet til sommermåneden juni. Gjennom hele dette året har vi vært gjennom 7 fagområder og endelig er vi ferdig med dem. Det betyr ikke at vi kommer til å bruke fagområdene i juni, vi bruker de kontinuerlig, men nå kommer vi til å fokusere enda mer på barns medvirkning enn hva vi har gjort tidligere.

På mandag var det kjempe vær. Da har hele avdelingen kost seg ute både på formiddagen og ettermiddagen. Dette er stor stas for både store å små. Kjekt å kunne løpe rundt ute uten så alt for masse klær.

På tirsdag har vi hatt litt ulike aktiviteter. Vi har laget blomster med hjelpe av maling og en oppklippet dorull. Disse henger inne på avdelingen før disse skal få komme hjem som av gave til mamma og pappa. I tillegg har vi fått mange spørsmål fra barna om vi kan være så snill å ha gym. Så da har dette blitt prioritert masse denne uken. Så vi har både hatt gym både tirsdag onsdag og torsdag. Dette er stor stas for de små og kommenterer ofte at de synes dette er kjempe kjekt. I tillegg på tirsdag har vi kost oss ute på ettermiddagen.

På onsdag var det masse som skjedde på huset. Det var tid for både fotografering og sommerfest. Det var kjekt å få besøk av fotografen, selv om han som tok bildene kunne være litt skummel for noen av de minste. Etter en liten stund fikk vi noen fine bilder av alle de som var på avdelingen denne dagen. På grunn av ruskevær var vi for det meste inne og koste oss denne dagen før det var tid for sommerfest. Det var stor stas og vi fikk vist fram sangene vi har øvd på i det siste. I tillegg god lapskaus og is til dessert. Håper dere koste dere like masse som vi gjorde.

På torsdag var det fint vær ute. Da koste vi oss ute både på formiddagen og ettermiddagen. Det er kjekt å se at alle barna koser seg ute. Noen klatrer opp på sklien og hopper med all iver når de har klart å skli ned alene. I tillegg tok vi fram modellkitt når det var sovetid. Da var det noen som synes det var kjekt å lage ormen den lange.


Fredagen var det strålende sol. Tid for å finne fram solkremen og løpe ut med en gang frokosten var ferdig. Barna koser seg sammen med hverandre og barn fra andre avdelingen. Så dette ble en dag vi var ute så mye vi kunne. Både formiddag og ettermiddag.

Ønsker dere alle en fin helg. Hilsen alle oss på Tyrihans.

Popkornene som vi har plantet kommer nå til å bli sendt hjem til dere. Følg med i hyllen om dere ikke allerede har fått den med hjem.





De fine blomstene vi har laget



Ormen den lange
krøp som en slange
under et gjerde
tok seg en pære
delte den i to
1 - 2




Kjekt å være ute å leke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar