fredag 10. juni 2016

Uke 23

Det er fredag og tid for en liten oppdatering.


På mandag var det fint vær og vi brukte så og si hele dagen på å være ute, utenom noen pauser midt på dagen. Her koste vi oss på dissene, på sklien og i sandkassen. Alle på Tyrihans koser seg ute og det er kjekt med det fine været slik de slipper å ha så masse på seg.

Tirsdagen var det ikke fult så fint vær ute. Da ble dagen tilbrakt inne og her gjorde vi litt forskjellige aktiviteter. Noen fikk lov å male blomsterbildene siden det ikke var alle som hadde fått laget et slikt bilde som snart skal få komme hjem. De andre på avdelingen fikk lov å være på fellesrommet for å ha gym. Her danset vi til sangene vi bruker når vi har gym. Sangene begynner barna å kunne godt, så det er stor stas hver gang vi setter spillelisten på. I tillegg tok vi fram trampolinen slik barna fikk hoppe. De fikk brukt kroppen sin og balanserte og satt på en gyngehest og gynget sammen to og to.

På onsdagen var det igjen tid for å være ute. Syklene var det flere som sto i kø for å få, så da var det om å gjøre å finne den smarteste løsningen. En skubber, en sykler og to sitter på. Det var stas for de små mens de sang for full hals på sykkelen "alle barna sykler".


På torsdag var det også en utedag. I tillegg til å være ute fant vi fram dyrene mens vi ventet på frukten. Flere av barna på avdelingen liker å sitte oppe til bordet å leke med dyrene, så når de kommer fram er det et stort smil rundt munnen.


På fredag var det igjen tid for en utedag. Da barna koser seg ute og spør om å få gå ut med en gang frokosten er ferdig. De leker fint sammen ute både sammen og med de andre barna på de andre avdelingene. I tillegg har vi hatt gym og lekt med dyrene. Barna har fått velge mange av aktivitetene siden barns medvirkning har stått i fokus.


Håper dere får en fin helg. Hilsen oss på Tyrihans.



















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar