fredag 24. juni 2016

Uke 25

I løpet av uken har det vært varierende vær.  På mandag startet uken med regn. Da var vi en del ute på formiddagen og fikk hoppet oss i dammene. Når vi hadde fått nok regn var det tid for å snu mot inngangsdøren for å ha oss litt gym før det var tid for å spise og sove.

Tirsdag var det tid for tur. Da gikk vi alle ned til amfiet og fikk klatret oppover. "Hei der nede" var noe som ofte ble sagt når barna sto på toppen og så ned på de andre som var lengre nede.

Onsdagen var det igjen tid for å være ute. Da var vi ute både formiddag og ettermiddag. Her ble det en del krangling om syklene for det er ikke så lett å vente på tur for at det er noen andre som er før seg selv i køen. Sklien er en stor suksess for tiden og det er kjekt å komme seg opp dit for å få god fart ned igjen på andre siden. Helst med støtte fra en voksen.


Torsdagen ble igjen tid for å være ute, men når regnet plutselig kom var det tid for å forte seg inn i og med at det var så varmt så vi trengte bare jakker og sko. Når vi var inne resten av dagen fikk vi leke med modellkitt. I tillegg er det stor stas for tiden å trille ball. Så kjekt at flere kan dele på en ball og trille sammen. Da blir det mye latter og gode vennskap.


Fredagen var vi ute på syklene igjen. På ettermiddagen ble det frilek inne der de kunne få velge hva de ville gjøre.

Da er det tid for sommerferie. Både for noen av barna og bloggen. Ønsker dere alle en fin ferie til dere alle. Hilsen oss på Tyrihans :D :D





Anden og katten som er på besøk i barnehagen for tiden. Katten har heldigvis kommet seg trygt hjem der den hører til.



Den STORE edderkoppen som har vært på besøk i samlingene





Vi koser oss på amfiet


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar