fredag 29. mai 2015

Veke 22

God fredag!

Denne veka har vore litt kortare enn vanleg, den starta nemleg med ein ekstra fridag. 

Tysdag var vi på plass igjen. Vi gjekk ut på føremiddagen, der vi leika i sandkassa, dissa, sklei i sklia og sa hadet til dei større avdelingane som skulle på tur. Ettermiddagen tilbrakte vi inne på avdelinga med frileik og utforsking. 

Onsdag planta vi solsikkefrø i mjølkekartongane vi måla for ei tid tilbake. No ventar vi spent på at små spirer skal vekse opp. Vi fekk også teke ei skisse av handavtrykka til barna, av dei skal vi lage ein vennskapssirkel av alle barna på Tyrihans. 





Torsdag var det fotografering, alle barna hadde pynta seg var klar for å bli teken bilete av. Fotografen var kjempemorosam og fekk barna til å smile og le. Bileta skal no vere tilgjengeleg på nett slik at ein kan logge inn med brukarnamn og passord for å ta ein titt. 

Føremiddagen på fredag tilbrakte vi ute i regnværet. Sjølv med regntøy og støvlar var vi ganske våte når vi trakk inn igjen rundt lunsjtider. Men med byttetøy i kassane, så var ikkje dette noko problem. Vi markerte Natalie som fyllte 2år denne dagen, den blei markert med krune, bursdagssong og ei overrasking. Til lunsj fekk vi servert fiskepinner og pomfri.





Ynskjer alle ei fin helg!

Helsing Marianne, Lena, Sølvi, Nida og Lise

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar