fredag 11. mars 2016

Uke 10

Det nærmer seg helg og vi tar en oppsummering av uken på Tyrihans.

I løpet av uken har vi kost oss både ute og inne. Det er en del bursdager framover, så førstemann ut var Saga som ble 2 år på tirsdag. Dette ble feiret med krone, kappe, bursdagsgave. Vi sendte opp 2 raketter og hun fikk velge seg en leke fra skattekisten. Vi håper Saga fikk en fin feiring.

I tillegg har vi hatt litt ulike aktiviteter på avdelingen denne uken. Vi har begynt så smått med påskehemmeligheter. Vi har også hatt samlingsstunder i løpet av uken. En med edderkoppen og eggene. Og flere spontane på avdelingen. På fredag fikk barna velge å ha samling med bondegården. Dette var kjekt for alle små. Vi har også fått opp en bokhylle med noen nye bøker, så de er kjekke å sitte å lese i.

Vi har også vært en tur i bort i trollskogen på torsdag. Her koste barna seg masse. På veien øvde vi på å holde hender sammen to og to. Dette var litt vanskelig, men med litt trening skal vi nok klare det til slutt. Når vi kom fram fant vi mange kongler, bark og pinner som var kjekk å leke med før turen gikk til barnehagen for å spise lunsj.

Vi har hatt en fin uke på Tyrihans og vi ønsker dere en riktig god helg. Hilsen alle oss på Tyrihans.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar