fredag 26. februar 2016

Uke 8

En ny uke er over og det er tid for å ta helgen med storm.


I løpet av uken har vi på Tyrihans hatt det kjekt både ute og inne. Vi leker og koser oss sammen og hjelper hverandre med ulike utfordringer. Når vi er på tur og faller kommer gjerne tre barnehender bort for å hjelpe den fjerde som falt. Det er kjekt å se hvor mye barna bryr seg om hverandre i hverdagen. Er det noen som er vekke blir dette ofte kommentert.

Vi har vært så heldig å få ny modellkitt på avdelingen. Dette var stor stas for alle barna så det var kamp om plassene rundt bordet for å prøve dette ut. Modellkittet var kjempe enkelt for de små barnehendene å bruke, så vi håper å finne masse tid til å bruke dette framover slik vi får trent de små musklene vi har i hendene våre.

Halve barnegruppen var så heldig å få dra på teater denne uken. Dette var en stor suksess, og heldigvis var det fint vær slik vi kunne ta en ekstra stripe rundt i byen for å se oss litt rundt. Resten av barnegruppen gleder seg til det er deres tur til å gå på teater. Mens noen var på teater fikk resten av Tyrihansbarna en fin tur ute i snøen og solen. Det var ikke så lett å gå bort mot trollskogen på glatten, men vi koste oss selv om.

Vi ønsker dere en fin helg og nyt det fine været. Hilsen oss på Tyrihans.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar